Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Aceto balsamico 0,5 L

Zvijezda Aceto Balsamico 0,5 L

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 7,18 €/l

Aceto balsamico je tamne boje je boje, gustog i bogatog aromatičnog okusa što će hrani dati poseban pečat. Koristi se u mediteranskoj kuhinji kao začin salatama od radiča, rikole, graha ili rajčice, te kao završna nota ribama, lignjama ili škampima. Dobro se slaže i s mesnim jelima od divljači, svinjetine ili janjetine. Nastaje iz kuhanog mošta bijelog grožđa koji se dugotrajnim postupkom pretvara u ocat tijekom prirodnog vrenja. Odležavanjem se ocat koncentrira, a konačnu boju i aromu dobiva pretakanjem u bačve načinjene od različitih vrsta drva. Svake godine ocat se miješa s mladim octom i premješta u sve manje i manje bačve.


Opis proizvoda

ProizvođačAcetificio Carandini Emilio S.p.A., Via per Formigine 54/A, 41051 Castelnuovo Rangone (MO), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)328/77
Ugljikohidrati (g)14
od kojih šećeri (g)12
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.