Tommy - Dućan na dlanu!

Adria nonin kolačić sa džemom od smokve 140 g

Adria Nonin Kolačić Sa Džemom Od Smokve 140 G

1,89 €/kom

Cijena za j.m.: 13,50 €/kg
Punjenje od smokve odličan je način kojim Nonini prhki keksići postaju još slasniji. Ovaj spoj prhkog keksa i finog džema nekako najbolje paše u jesen sa šalicom toplog čaja.

Opis proizvoda

ProizvođačDupin d. o. o. , Samoborska cesta 85, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandDupin

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.082/498
Masti (g)25,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)13,2
Ugljikohidrati (g)59,2
Bjelančevine (g)6,7
Sol (g)1,23
Kalcij (mg)1,23
Kalcij PU (%)0,154

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.