Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Afrodita krema za ruke 100 ml

Afrodita Krema Za Ruke 100 Ml

21,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 219,90 kn/l

Zaštitna krema za ruke i nokte 2 u 1 stvara zaštitni film na površini vaših ruku kako bi ih zaštitila od isušivanja i štetnih čimbenika okoliša. Istodobno, ekstrakt kamilice i ulje pšeničnih klica pružaju bogatu njegu kože ruku i noktiju. Neophodno za vrijedne ruke.

Opis proizvoda

ProizvođačKozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAfrodita
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.