Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Afrodita Sun Care marmelada suho ulje u spreju 150 ml

Afrodita Sun Care Marmelada Suho Ulje U Spreju 150 Ml

81,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 546,60 kn/l

Afrodita SUN CARE MARMELADA suho ulje pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i oduševljava sa dodanim zlatnim česticama, što vam omogućuje da u ljeto zaista zablistate! Afrodita marmelada suho ulje sadrži dragocjeni uljni kompleks od mrkve, maslina i oraha koji bogato njeguje, hrani i vlaži kožu. Afrodita SUN CARE MARMELADA suho ulje ne pruža zaštitu od UV zraka i nije za konzumiranje.


Opis proizvoda

ProizvođačKOZMETIKA AFRODITA D.O.O., Rogaška Slatina, Kidričeva 54, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAfrodita
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.