Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Afrodita Sun Care mlijeko za sunčanje SPF 20 200 ml

Afrodita Sun Care Mlijeko Za Sunčanje SPF 20 200 Ml

82,99 kn/kom

11.01 €/kom
Cijena za j.m.: 414,95 kn/l(55.07 €/l)

Afrodita Sun care mlijeko SPF 20 s posebno učinkovitim sustavom UVA i UVB filtara nudi trenutačnu zaštitu kože od opeklina od sunca i dugotrajnih oštećenja kože. Zaštitni filter ugrađen je u vodootpornu formulu za zaštitu kože za vrijeme sportskih aktivnosti u moru odnosno bazenu. Afrodita Sun care mlijeko SPF 20 parfimirano je hipoalergenim parfemom kojeg karakterizira prekrasan ljetni miris kokosa. Dermatološko testirano.


Opis proizvoda

ProizvođačKOZMETIKA AFRODITA D.O.O., Rogaška Slatina, Kidričeva 54, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAfrodita
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450