Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Air Wick Freshmatic Lavanta Lavender 250 ml

Air Wick Freshmatic Lavanta Lavender 250 ml

37,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 151,96 kn/l

Poboljšajte mirisnu priču svoga doma s Air Wick® Freshmatic®Automatskim sprejevima Šarolika kombinacija prirodne lavande i bergamota upotpunjena s cvijećem crvene geranije.
Air Wick® Freshmatic® Automatski sprejevi ispuštaju stalno svježi miris kako bi vaš dom stalno mirisao na dobrodošlicu. Samo postavite osvježivač zraka na najdraži intenzitet ispuštanja mirisa i uživajte dok while the Purple Lavender Meadow punjenje neutralizira neugodne mirise. Daje miris vašem domu do 60 dana ako je na niskoj postavci.

Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited, Dansom Lane, Hull, East Yorkshire, HU8 7DS, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 °F. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti.
Upute za upotrebu/pripremuPrije umetanja punjenja, provjerite nalazi li se automatski prekidač u položaju OFF. Postavite uređaj u smjeru suprotnom od vašeg lica prije nego ga uključite. Kada se aktivira, uređaj će raspršiti miris nakon 15 sekundi. Iz sigurnosnih razloga, pažljivo slijedite upute za uporabu koje se nalaze na Freshmatic uređaju.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke