Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ajax Pure Home antibakterijski sprej za čišćenje kupaonice 500 ml

Ajax Pure Home Antibakterijski Sprej Za Čišćenje Kupaonice 500 Ml

3,98 €/kom

29,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,96 €/l(59,98 kn/l)
Tekućina za čišćenje i dezinfekciju površina u kupaonicama s antibakterijskim svojstvima.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate Palmolive (Hellas) S. A. I. C. , 89 Athinon St: 18541 Piraeus
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
Uvjeti čuvanjaDržite samo u originalnom spremniku. Čuvati na suhom, hladnom i dobro prozračenom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu1. Postavite okidač u "ON" položaj. 2. Prskajte ravnomjerno na površine za čišćenje. 3. Pustite da proizvod djeluje 5 minuta. 4. Isperite čistom vodom i osušite mekom krpom za optimalne rezultate. MJERE OPREZA ZA UPORABU: nemojte ostaviti proizvod djelovati više od 10 minuta. Nemojte upotrebljavati na površinama osjetljivim na kiselinu kao što su mramor, vapnenac, stara kada od lijevanog željeza ili oštećeni emajl. Ako niste sigurni, isprobajte prvo na maloj površini.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn