Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ajax Pure Home antibakterijsko sredstvo za čišćenje s mirisom jabuke 1 L
%

Ajax Pure Home Antibakterijsko Sredstvo Za Čišćenje S Mirisom Jabuke 1 L

2,26 €/kom

16,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,26 €/l(16,99 kn/l)

Akcija traje do 01.04.2023.

NC 30 dana: 3,45 €/kom(25,99 kn/kom)

Ajax Pure Home s mirisom cvijeta jabuke i esencijalnim uljima kadulje čisti dubinskim uklanjanjem 99,99% bakterija. Ostavlja osvježavajuć i dugotrajan miris aromatičnog bilja i cvijeća. Od sada Ajax dolazi s novom formulom koja sadrži 100% biorazgradive aktivne sastojke. Ajax Pure Home Apple se proizvodi u objektima koji povećavaju energetsku i vodenu učinkovitost, što dovodi do nula otpada.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive (Hellas) S.A.I.C., 89 Athinon St. 18541 Piraeus, Grčka
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
BrandAjax
Neto količina1.000 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn