Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ajax univerzalno sredstvo za čišćenje 1 L

Ajax Univerzalno Sredstvo Za Čišćenje 1 L

22,99 kn/kom

3.05 €/kom
Cijena za j.m.: 22,99 kn/l(3.05 €/l)
Univerzalno sredstvo za čišćenje.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive (Hellas) S.A.I.C., 89 Athinon St. 18541 Piraeus, Grčka
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuIzlijte proizvod na vlažnu spužvu. Nanesite na površinu. Neka djeluje 15 min. Isprati čistom vodom. Razrijeđeno: Za svakodnevno čišćenje perivih površina. Nema potrebe ispirati. 2 poklopca sredstva ulijte u kantu vode (5l)

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450