Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Arf Blic sredstvo za uklanjanje kamenca 750 ml
%

Arf Blic Sredstvo Za Uklanjanje Kamenca 750 Ml

13,99 kn/kom

1.86 €/kom
Cijena za j.m.: 18,65 kn/l(2.48 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Sredstvo za temeljito uklanjanje kamenca.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od hrane i pića.
Upute za upotrebu/pripremuNa vlažnu krpu ili spužvu nanijeti sredstvo, površinu prebrisati i nakon nekoliko minuta isprati i osušiti. Proizvod ne koristiti za mramore i kamene površine. Prije uporabe provjeriti djelovanje proizvoda na skrivenom dijelu površine.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450