Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Arf Deobad sredstvo za čišćenje kupaonice lavanda i smilje 750 ml
%

Arf Deobad Sredstvo Za Čišćenje Kupaonice Lavanda I Smilje 750 Ml

13,99 kn/kom

1.86 €/kom
Cijena za j.m.: 18,65 kn/l(2.48 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Arf Deobad lavanda i smilje s lakoćom odstranjuje vodeni kamenac, ostatke sapuna kao i druga mrlja koja se talože na kadi, umivaoniku, tuš kabini, slavini ili keramičkim pločicama. Arf Deobad sadrži posebne komponente višenamjenskog djelovanja koje stvaraju zaštitni film na očišćenoj površini osiguravajuću zaštitu površine od taloženja vodenog kamenca i drugih nečistoća. Na taj način čišćenje je znatno lakše, a površine su duže vremena sjajne i bez tragova vode.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuPovršine ravnomjerno naprskati Arf deobadom. Ostaviti da djeluje 5-10 min. Prebrisati i isprati vodom. Po potrebi ponoviti postupak. Proizvod ne koristiti za mramorne i kamene površine. Savjetujemo, prije upotrebe provjeriti na malom dijelu površine da ne dolazi do oštećenja.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450