Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Arf univerzalno sredstvo za čišćenje 650 ml
%

Arf Univerzalno Sredstvo Za Čišćenje 650 Ml

13,99 kn/kom

1.86 €/kom
Cijena za j.m.: 21,52 kn/l(2.86 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Sredstvo za čišćenje.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuRaspršite sredstvo po površini i obrišite mekom krpom. Za čišćenje kućišta elektroničkih uređaja, isključite uređaj iz struje, raspršite proizvod na krpu i obrišite. Ukoliko niste sigurni isprobajte proizvod na skrivenom dijelu površine. Ne miješati s drugim sredstvima za čišćenje.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450