Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ariel deterdžent za rublje Color 1,1 L

Ariel Deterdžent Za Rublje Color 1,1 L

8,63 €/kom

64,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,85 €/l(59,08 kn/l)
Tekući deterdžent Color nemilosrdan je prema mrljama i uklanja ih u prvom pranju, a pritom je izuzetno blag prema odjeći i čuva blistavost boja šarenog rublja. Osim što dubinski čisti, uklanjajući čak i mrlje koje uzrokuju neugodne mirise, ovaj deterdžent također smanjuje mogućnost zadržavanja prljavštine u vodi i njezinog vraćanja na rublje. Rublje odiše mirisnom svježinom a boje blistaju.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Upute za upotrebu/pripremuAriel Color. Tekući deterdžent. Tekući deterdžent Ariel Color omogućava vrhunsko uklanjanje mrlja u prvom pranju. Premda je nemilosrdan prema mrljama, Ariel je vrlo nježan prema odjeći te čuva blistavost šarenog rublja. Za razliku od praškastog deterdženta, tekući Ariel djeluje izravno na rublje koje perete. Uklanja mrlje koje uzrokuju neugodne mirise poput onih od znoja i tjelesnih mirisa te daje briljantno čist izgled i svjež miris vašem šarenom rublju. Za najbolje rezultate čep s adekvatnom dozom deterdženta stavite izravno u bubanj perilice rublja. Za dodatnu svježinu i mekoću upotrebljavajte ovaj deterdžent u kombinaciji s nekim od Lenorovih omekšivača i mirisnim perlicama Lenor Unstoppables. Ariel Color dostupan je i u praškastoj varijanti te u obliku kapsula.
BrandAriel
Neto količina1.100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn