Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ariel deterdžent za rublje Mountain Spring 2,2 L

Ariel Deterdžent Za Rublje Mountain Spring 2,2 L

13,27 €/kom

99,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,03 €/l(45,45 kn/l)
Tekući deterdžent Ariel Mountain Spring nemilosrdan je prema mrljama i uklanja ih u prvom pranju, a pritom je izuzetno blag prema odjeći i vlaknima od kojih je izrađena. Osim što dubinski čisti, uklanjajući čak i mrlje koje uzrokuju neugodne mirise, ovaj deterdžent također smanjuje mogućnost zadržavanja prljavštine u vodi i njezinog vraćanja na rublje. A zahvaljujući njegovom mirisu proljetnih proplanaka odjeća odiše prekrasnom svježinom.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
BrandAriel
Neto količina2.200 mL
Sastojci/sastav5-15% Anionske Površinski Aktivne Tvari, <5% Neionske Površinski Aktivne Tvari, Fosfonati, Sapun, Enzimi, Optički Posvjetljivači Boje, Benzisothiazolinone, Mirisi, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn