Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Astera Flex Active četkica za zube – medium 1 kom

Astera Flex Active Četkica Za Zube – Medium 1 Kom

9,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 9,99 kn/kom

Astera četkice za zube ergonomskog su oblika sa zaobljenim vrhovima vlakana koji nježno i učinkovito čiste vaše zube. Četkice su izuzetno funkcionalne, dolaze s fleksibilnim vratom i povećanim brojem vlakana. Uz svaku Astera četkicu isporučuje se izuzetno praktični stalak kako bi se omiljenoj četkici osiguralo stabilno mjesto u kupaonskom prostoru.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaBugarska
BrandAstera
Neto količina1 kom
Dodatne informacijePovećani broj vlakana, fleksibilan vrat, ergonomska drška.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke