Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Axe gel za tuširanje Black 250 ml

Axe Gel Za Tuširanje Black 250 Ml

3,58 €/kom

26,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 14,32 €/l(107,96 kn/l)
Axe Black gel za tuširanje temeljito čisti kožu pri čemu je koža mekana i osvježena. Posebno je osmišljen za kožu muškarca te predstavlja odličan izbor za osjećaj samopouzdanja cijeli dan. Axe Black gel za tuširanje svojim će profinjenim mirisom u kojemu dominiraju drvenaste note oduševiti i obnoviti sva vaša osjetila. Dermatološki je testiran i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever UK Coal Road Seacroft, Leeds LS142AR, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandAxe
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn