Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Axe losion poslije brijanja Africa 100 ml

Axe Losion Poslije Brijanja Africa 100 Ml

7,56 €/kom

56,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 75,60 €/l(569,90 kn/l)
Losion poslije brijanja Africa će vas iznenaditi s dugotrajnim osjećajem ugode. Losion ima sljedeća svojstva: Hidratizira
Osvježava
Umiruje kožu
Koža će biti meka i regenerirana
Pogodno za sve tipove kože

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandAxe
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn