Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

LoLaten Baby Kupka 200 ml

LoLaten Baby Kupka 200 Ml

1,92 €/kom

14,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 9,60 €/l(72,45 kn/l)
Lolaten baby kupka nježno i temeljito čisti dječju kožu. Sadrži panthenol koji pospješuje epitelizaciju i prevenira nastanak eventualnih ekcema. Nije za direktnu upotrebu, već se manja količina proizvoda (veličina badema) rastopi u vodi u kojoj kupate dijete.
Ugodnog mirisa, za njegu dojenčadi i djece, bez štetnih tvari.
Za svakodnevnu uporabu.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuNanesite toplu vodu rukama na dijete i nakon toga nanesite kupku rukama ili ručnikom. Lagano isperite.
BrandLoLaten

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn