Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

bboil BIO brašno od konoplje 250 g

Bboil BIO Brašno Od Konoplje 250 G

3,98 €/kom

29,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 15,92 €/kg(119,96 kn/kg)
Prirodni izvor ulja, proteina i dijetalnih vlakana. Osim proteina, vlakana i esencijalnih masnih kiselina, bogato je i kalijem, kalcijem, magnezijem, cinkom i željezom. Proteinsko brašno konoplje sadrži antioksidanse, vitamine i minerale, nema poznatih alergena. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama kao što su omega-3 koje tijelo ne sprema kao salo i ima idealan omjer omega-6 prema omega-3 masnim kiselinama (3:1), nužno potrebnim za zdravlje, mozak, cirkulaciju, srce, kosu, kožu, zglobove i imunitet. Konopljino brašno nezaobilazan je dodatak u bezglutenskoj prehrani.

Opis proizvoda

ProizvođačBB OIL d.o.o., Trg Lava Mirskog 1, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Brandbboil
Neto količina250 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn