Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Cupper BIO čaj keep calm 35 g

Cupper BIO Čaj Keep Calm 35 G

3,18 €/kom

23,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 90,86 €/kg(685,43 kn/kg)
Cupper Keep Calm čaj idealan je u trenucima kad vam je svega previše i trebate predah. Nježne note aromatične kamilice i blago-slatkasti okus meda začinjeni su finim cimetom. Uzmite 5 minuta za sebe i predahnite uz šalicu Cupper Keep Calm čaja.
Cupper – čarobni čajevi u koje se možete zaljubiti! Svaka šalica čaja je bitna, a posebno njegov sadržaj. Zato svi čajevi dolaze iz kontroliranog organskog uzgoja i proizvode se pod poštenim radnim uvjetima. Stoga nije ni čudo što je šalica čaja s ljubavlju tako dobrog okusa. Čisti prirodni sastojci osiguravaju nepatvorenu aromu čaja punog okusa, a dizajn ambalaže s ljubavlju unosi boju na policu s čajevima.

Opis proizvoda

ProizvođačAllos Hof Manufaktur GmbH, Domshof 18-20, 28195 Bremen, Njemačka
Upute za upotrebu/pripremuPrelijte čajnu vrećicu kipućom vodom i pustite da odstoji 7-8 minuta.
BrandCupper
Neto količina35 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn