Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Cupper BIO zeleni čaj 35 g

Cupper BIO Zeleni Čaj 35 G

3,18 €/kom

23,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 90,86 €/kg(685,43 kn/kg)
Cupper zeleni čaj mješavina je najfinijeg zelenog čaja te ima čudesno lagan i čist okus. Savršen je izbor za odmor i opuštanje nakon treninga ili za kratku pauzu od svakodnevice. Priuštite si ugodne trenutke opuštanja uz Cupper zeleni čaj.

Opis proizvoda

ProizvođačAllos Hof Manufaktur GmbH, Domshof 18-20, 28195 Bremen, Njemačka
Upute za upotrebu/pripremuPrelijte čajnu vrećicu kipućom vodom i pustite da odstoji 1-3 minute.
BrandCupper
Neto količina35 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn