Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Holle kašica od kruške s pahuljicama od pira 190 g

Holle Kašica Od Kruške S Pahuljicama Od Pira 190 G

9,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 52,58 kn/kg

Holle ukusna kašica od kruške s pahuljicama od pira namijenjena je za dojenčad od 6. mjeseca starosti na dalje. Sadrži isključivo sastojke iz organskog i biodinamičkog uzgoja Demeter kvalitete. Sadrži gluten i prirodno prisutne šećere. Bez dodanog šećera. Holle nudi bogati izbor različite hrane za bebe u staklenkama za svaku dob i različitih okusa spravljene od najboljih organskih sastojaka. Sve se staklenke pasteriziraju na otprilike 70 stupnjeva i to modernim proizvodnim metodama. Ne koristi se proces sterilizacije te stoga hrana u staklenkama zadržava svoju prirodnu boju i maksimalnu aromu.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuOdređenu količinu kašice staviti u čistu zdjelicu i poslužiti na sobnoj temperaturi. Započeti s manjim količinama te postepeno povećavati. Neiskorištena hrana može stajati u hladnjaku u posudi s poklopcem do 2 dana.
BrandHolle

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)249/59
Masti (g)0,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)13
od kojih šećeri (g)8
Bjelančevine (g)1
Sol (g)0,005

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke