Tommy - Dućan na dlanu!

Holle kašica od jabuke i šumskog voća 220 g

Holle Kašica Od Jabuke I Šumskog Voća 220 G

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 5,41 €/kg
Holle ukusna kašica od jabuke i šljive namijenjena je za dojenčad od 8. mjeseca starosti na dalje. Sadrži isključivo sastojke iz organskog i biodinamičkog uzgoja. Bez glutena i bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere.Holle nudi bogati izbor različite hrane za bebe u staklenkama za svaku dob i različitih okusa spravljene od najboljih organskih sastojaka. Sve se staklenke pasteriziraju na otprilike 70 stupnjeva i to modernim proizvodnim metodama. Ne koristi se proces sterilizacije te stoga hrana u staklenkama zadržava svoju prirodnu boju i maksimalnu aromu.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaNeiskorištena hrana može stajati u hladnjaku u posudi s poklopcem do 2 dana.
Upute za upotrebu/pripremuPromiješati prije uporabe. Određenu količinu kašice staviti u čistu zdjelicu i poslužiti na sobnoj temperaturi. Započeti s manjim količinama te postepeno povećavati.
BrandHolle

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)290/68
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)16
od kojih šećeri (g)10,5
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)0,003

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.