Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Joya BIO napitak od soje 1 L

Joya BIO Napitak Od Soje 1 L

22,49 kn/kom

2.98 €/kom
Cijena za j.m.: 22,49 kn/l(2.98 €/l)
Joya EKO napitak od soje ne sadrži dodane šećere ili arome, lako je probavljivo, ima nizak udio masti te je ukusan samostalno ili kao dodatak kavi ili čaju. Prirodno slatki okus upotpunit će svaki müsli doručak. Joya napitak od soje je bez glutena proizveden je na biljnoj bazi te savršeno podržava uravnoteženu prehranu. Bez dodanih šećera ili aroma, nizak udio masti, lako probavljivo, koristi se kao mlijeko (toplo ili hladno).

Opis proizvoda

ProizvođačMona Naturprodukte GmbH, Schottengasse 10, 1010 Wien, Austria
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno pakiranje se može čuvati van hladnjaka. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku 4 dana.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)137/33
Masti (g)1,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)1,2
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)3
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450