Berief Bio napitak od zobi 1 L

Berief Bio Napitak Od Zobi 1 L

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 2,39 €/l

Ovaj zobeni napitak (ili takozvano zobeno mlijeko) izrađen je od cjelovite organske zobi i ne sadrži arome, kolesterol, mliječne bjelančevine i laktozu, a sadrži samo 1,4% masti. Ne sadrži dodani šećer ili drugo zaslađivač.


Opis proizvoda

ProizvođačBerief Food GmbH,Lebensweg 1, 59269 Beckum, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaJednom otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i utrošiti unutar 3-4 dana.
BrandBerief

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)168/40
Masti (g)1,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)6
od kojih šećeri (g)5,2
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)0,13

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.