Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Joya BIO napitak od zobi i kave 1 L

Joya BIO Napitak Od Zobi I Kave 1 L

19,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 19,99 kn/l

Joya napitak od zobi i kave izvrsna je kombinacija kave Arabica Robusta i ukusnog zobenog napitka. Okus pečene kave nadopunjuje fini, pomalo slatki ton organske zobi. Iznimno fina mliječna struktura bez dodatka šećera odličan je izbor za savršenu ledenu kavu. Joya napitak od zobi i kave ima blagotvorni učinak na dijetu. Može se konzumirati samostalno ili kao dodatak kavi ili čaju te je idealno za kuhanje i pečenje.

Opis proizvoda

ProizvođačMona Naturprodukte GmbH, Schottengasse 10, 1010 Wien, Austria
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno pakiranje može se čuvati van hladnjaka. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku 4 dana
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)177/42
Masti (g)0,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)7,7
od kojih šećeri (g)4,5
Bjelančevine (g)0,7
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.