Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

bboil BIO ulje konoplje 0,25 L

Bboil BIO Ulje Konoplje 0,25 L

6,64 €/kom

49,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 26,56 €/l(199,96 kn/l)
Hladno prešano ulje konoplje 75% sastoji se od polinezasićenih masnih kiselina, koje su neophodne za pravilno funkcioniranje tijela, ali se u njemu ne proizvode, pa stoga moraju dolaziti izvana.
Konopljino ulje najbolje je koristiti kao dodatak salatama, umacima, paštetama, pire juhama, varivima i voću. Odlično se slaže s rižom i ostalim
žitarice. Preporučuje se konzumacija 1-3 žličice dnevno. Međutim, važno je koristiti ga bez toplinske obrade, jer se njegova ljekovita svojstva gube tijekom toplinske obrade.

Opis proizvoda

ProizvođačBB OIL d.o.o., Trg Lava Mirskog 1, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu.
Brandbboil

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn