Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

HIPP BIO voćna kašica od jabuke 4 + mj. 125 g

HIPP BIO Voćna Kašica Od Jabuke 4 + Mj. 125 G

7,49 kn/kom

0.99 €/kom
Cijena za j.m.: 59,92 kn/kg(7.95 €/kg)
HiPP voćna kašica za dojenčad - jabuka savršen je izbor za zdrav obrok, namijenjen bebama starijima od četiri mjeseca. Obiluje vitaminima i mineralima, posebno vitaminom C koji pomaže u izgradnji imunološkog sustava. HiPP voćna kašica za dojenčad - jabuka potpuno je prirodan proizvod i ne sadrži dodatne šećere kao ni umjetne arome. Razvijena je u suradnji sa stručnjacima prema strogim smjernicama za kvalitetu i nutritivni sastav.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe promiješati. Prilikom uvođenja prijelazne hrane, počnite sa davanjem 4-6 žličica prije mliječnog obroka i polako povećavajte količinu. Nakon toga, ponudite kao desert ili kao dodatak kašici. Potrebnu količinu za obrok izvadite iz staklenke, ostatak kašice zatvorite, čuvajte u hladnjaku i upotrijebite unutar 3 dana.
BrandHIPP

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)206/49
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)10,9
Bjelančevine (g)0,2
Sol (g)<0,02
Kalcij (mg)<0,02
Kalcij PU (%)0,003

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450