Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Mixa Baby Blagi šampon 250 ml

Mixa Baby Blagi Šampon 250 Ml

24,99 kn/kom

3.32 €/kom
Cijena za j.m.: 99,96 kn/l(13.27 €/l)
Izuzetno blag micelarni šampon kreiran je za nježnu kožu i kosu beba jer su one osjetljive na vanjske utjecaje i svakodnevne iritacije. Formula micelarnog šampona nježno čisti bebinu kosu, a šampon je pogodan za čestu upotrebu, kod beba i kod odraslih. Ne nadražuje oči.

Opis proizvoda

ProizvođačL'Oreal Saipo Industriale SpaStrada Cebrosa 52/56, 10036 Settimo Torinese, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandMixa Baby
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450