Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Palette Boja za kosu mineral dark blond 1 kom
%

Palette Boja Za Kosu Mineral Dark Blond 1 Kom

3,09 €/kom

23,28 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,09 €/kom(23,28 kn/kom)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 3,59 €/kom(27,05 kn/kom)

Formula s ugrađenim sustavom za njegu boje prodire duboko u kosu. Trajna boja za kosu – Dark Blonde s kompleksom hijaluronske kiseline, poznata po hidratantnim svojstvima, ne samo da štiti kosu od oštećenja nego ju i njeguje tijekom i poslije bojenja. REZULTAT : duboka njega i raskošna, dugotrajna boja. Savršeno prekrivanje sijedih uz boju za kosu Dark Blonde.

Opis proizvoda

ProizvođačHENKEL Maribor d.o.o.Industrijska 23, 2506 Maribor, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandPalette
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn