Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Palette Boja za kosu polar srebrna 1 kom
%

Palette Boja Za Kosu Polar Srebrna 1 Kom

20,99 kn/kom

2.79 €/kom
Cijena za j.m.: 20,99 kn/kom(2.79 €/kom)

Akcija traje do 31.05.2022.

Trajna boja.Visokokoncentrirani pigmenti i prirodno marula ulje.
Očaravajući rezultat bojenja do 10 tjedana,senzacionalan sjaj.
Bogata krema za bojenje s visokokoncentriranim pigmentima i prirodnim marula uljem daje dugotrajan i očaravajući rezultat bojenja do 10 tjedana. Njegujuća maska za kosu s prirodnim uljem marule zaglađuje površinu vlasi. Stvara senzacionalan sjaj u vašoj kosi. Osigurava savršenu i postojanu boju!

Opis proizvoda

ProizvođačHENKEL Maribor d.o.o.Industrijska 23, 2506 Maribor, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandPalette
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450