Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo borovnica smrznuta 450 g

Ledo Borovnica Smrznuta 450 G

36,99 kn/kom

4.91 €/kom
Cijena za j.m.: 82,20 kn/kg(10.91 €/kg)

Izvorni stanovnici sjeverno američkog kontinenta između ostaloga, koristili su borovnice i u medicinske svrhe te su među prvima počeli uzgajati ovaj neodoljivi šumski plod. Danas je borovnica najpopularnije voće u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje se koristi gotovo u svim slatkim receptima te je zaštitni znak njihove kuhinje, pogotovo kada je riječ o popularnim američkim palačinkama. Ledova borovnica dostupna je tijekom cijele godine te će vaše slatke kreacije učiniti apsolutno neodoljivima. Odlično se slaže s tučenim vrhnjem i beze korama, sladoledom i mascarpone kremom. Jednako tako borovnice su idealne za izradu savijača, slatkih pita i muffina ili popularnih cup cake kolačića. Ako ste skloniji jednostavnijim receptima, bit će sasvim dovoljno borovnice posipati po omiljenim okusima sladoleda kako bi uživali u ovom neodoljivom voću.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od - 18 ⁰C i niže.
Upute za upotrebu/pripremuZamrznuto voće izvaditi u posudu i odmrzavati na sobnoj temperaturi 1sat.
BrandLedo

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450