Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bravo nektar breskva 1 L
%

Bravo Nektar Breskva 1 L

8,99 kn/kom

1.19 €/kom
Cijena za j.m.: 8,99 kn/l(1.19 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Svježe voće poistovjećuje se s ljetom. Visoki udio voća i raznolikost prirodnih boja upotpunjuje ljetni osjećaj, te daje potpun okus slatkog života s BRAVO voćnim sokovima. Autentični plodovi. Autentični Rauch.


Opis proizvoda

ProizvođačRAUCH Srbija d.o.o., Šesta Lička 2, 15220 Koceljeva, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati u hladnom, konzumirati u roku 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)130/31
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,01
Ugljikohidrati (g)7
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)<0,01
Kalcij (mg)<0,01
Kalcij PU (%)0,001

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450