Gillette Mach3 Start Brijač+zamjenske britvice
%

Gillette Mach3 Start Brijač+zamjenske Britvice

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 5,99 €/kom

Akcija traje do 31.12.2049.

NC 30 dana: 11,15 €/kom

Brijač Gillette Mach3 Start ima dršku Aqua-Grip koja pruža punu kontrolu čak i kad je mokra i oštrice koje jamče temeljitije i ugodnije brijanje nego jednokratnom britvicom. Naime zamjenjive britvice Mach3 Start imaju po 3 oštrice DuraComfort koje jamče da će biti ugodnije za kožu čak i nakon 10. brijanja nego jednokratna britvica Gillette Blue II Plus pri prvom brijanju. Oštrice manje pritišću kožu, a trakica s gelom lijepo klizi i pomaže spriječiti crvenilo. I na kraju, ali ne i najmanje važno: s ovom drškom možete koristiti sve zamjenske britvice Mach3, a svaka od tih britvica pruža 15 ugodnih brijanja.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandGillette
Neto količina1 kom
Sastojci/sastavPEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Tocopheryl Acetate, Tris (Di-T-Butyl) Phosphite, BHT, Glycol.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.