Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Franck Zeleni čaj Maxi 70 g

Franck Zeleni Čaj Maxi 70 G

2,49 €/kom

18,76 kn/kom
Cijena za j.m.: 35,57 €/kg(268,00 kn/kg)
Iako potječu od iste biljke kao i crni čaj, Camellia Sinesis, zeleni čaj ima blaži okus jer njegovi listići ne prolaze proces fermentacije.

Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuFiltar vrećicu preliti s 2 dl vruće vode (70°C). Ostaviti stajati 2-5 minuta. Izvaditi filtar vrećicu. Zasladiti po želji.
BrandFranck

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn