Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Cesar hrana za pse teletina i perad 150 g
%

Cesar Hrana Za Pse Teletina I Perad 150 G

0,99 €/kom

7,46 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,60 €/kg(49,73 kn/kg)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 1,59 €/kom(11,98 kn/kom)

Cesar s teletinom i peradi je ukusna pašteta za odrasle pse aromatizirana vrhunskim okusima. Pakiranje je bogato sočnim komadima mesa u kojima će Vaš četveronožni ljubimac u potpunosti uživati. Vašem psu pruža sve potrebne hranjive tvari i zadovoljava njegove dnevne energetske potrebe. Cesar pseća hrana s teletinom i peradi je bogata bjelančevinama, koje utječu na dobar razvoj i čvrstoću kosti. Ne sadrži dodani šećer te umjetna bojila i okuse.

Opis proizvoda

ProizvođačMARS INTERNATIONAL
Zemlja/mjesto podrijetlaNJEMAČKA
BrandCesar
Neto količina150 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn