Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Aquafresh četkica za zube clean&flex 1 kom

Aquafresh Četkica Za Zube Clean&flex 1 Kom

16,49 kn/kom

2.19 €/kom
Cijena za j.m.: 16,49 kn/kom(2.19 €/kom)
Aquafresh Clean & Flex Medium četkica za zube učinkovito čisti zube i uklanja zubne naslage dok je istovremeno nježna prema desnima. Flex zona četkice i posebno dizajnirana vlakna zaokružena na vrhovima pomažu kontrolirati pritisak prilikom četkanja zuba te tako uklanjaju zubne naslage i zubni plak, a da pritom ne oštećuju desni. Aquafresh preporuča zamijeniti četkicu svaka tri mjeseca. Pakiranje sadrži dvije četkice srednje tvrdih vlakana.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandAquafresh
Neto količina1 kom
Upozorenje i važne napomenePreporučljivo je zamijeniti četkicu za zube, svaka tri mjeseca. Djeca mlađa od šest godina zube trebaju prati uz nadozor. Ne dopustiti djetetu da zvače vlakna odnosno četkicu za zube.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450