Podravka ćevapčići 400 g

Podravka Ćevapčići 400 G

6,65 €/kom

Cijena za j.m.: 16,63 €/kg

Unaprijed zamrznuti, praktični i brzi za pripremu, sastoje se od najkvalitetnije mješavine goveđeg i svinjskog mesa uz dodatak začina kako bi rezultat bio pouzdan okus ujednačene kvalitete i oduševljenje svih prisutnih. Praktični i brzi za pripremu, od kvalitetnog goveđeg i svinjskog mesa


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati: u zamrzivaču na temperaturi -18°C.
Upute za upotrebu/pripremuSmrznute ćevapčiće držite na sobnoj temperaturi oko 5 minuta, a nakon toga pecite na roštilju, roštilj tavi ili tavi sa zagrijanim uljem 5 - 7 minuta uz povremeno okretanje. Pečene ćevapčiće stavite u tople lepinje koje možete popeći na tavi ili roštilju na kojem ste pekli ćevapčiće. Uz ćevapčiće u lepinji poslužite Podravka ajvar i mladi ili crveni luk.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)720/137
Masti (g)20
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,4
Ugljikohidrati (g)1,9
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)14
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.