Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Somersby Cider apple 0,5 l

Somersby Cider Apple 0,5 L

1,59 €/kom

11,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,18 €/l(23,98 kn/l)

Somersby je jabučni alkoholni cider u potpunosti spravljen od prirodnih sastojaka koji je 2010. zatresao hrvatsko tržište. Somersby Jabuka sadrži jabučno vino i sok od jabuke te šećer i prirodne arome kojima se postiže izbalansirana slatkoća i potpuni okus. Somersby Jabuka je pravo osvježenje ispunjeno nježnim mjehurićima.
Njegov karakteristični okus do punog izražaja dolazi kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši s puno leda.


Opis proizvoda

ProizvođačCarlsberg Srbija d.o.o., Proleterska 17, 21413 Čelarevo, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu.
BrandSomersby

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)250/60

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn