Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Cif sredstvo za čišćenje kupaonice 750 ml

Cif Sredstvo Za Čišćenje Kupaonice 750 Ml

3,98 €/kom

29,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 5,31 €/l(39,99 kn/l)
Sredstvo za čišćenje.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaDržite podalje od djece
Upute za upotrebu/pripremuRaspršiti na površinu, ostaviti nekoliko sekundi da djeluje te obrisati krpom. Za teža zaprljanja ostaviti da djeluje nekoliko minuta prije brisanja. Ne koristiti na mramoru, prirodnom kamenu, obojenom drvu, eloksiranom aluminiju i linoleumu. Prije korištenja na emajlu, obojenim površinama ili novim/neobičnim površinama proizvod prvo isprobati na malom neprimjetnom dijelu. Dobro isprati nakon korištenja na plastici, metalu i titanu.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn