Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Cif white 500 ml

Cif White 500 Ml

2,26 €/kom

16,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,52 €/l(33,98 kn/l)
Sredstvo za čišćenje kuhinje, ploča, sudopera i kuhinjskih pločica, kao i za čišćenje kupaonice.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Hungary Ltd. , Nyirbator HHC Factory, 4300 Nyirbator, Tancsis utca 2-4, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuNanesite na površinu pomoću vlažne krpe, prebrišite i nježno isperite. Mjere opreza: Ne koristiti na tekstilu. Kod nježnih, novih, neobičnih, obojenih površina te aluminija isprobati proizvod prvo na malom neprimjetnom dijelu te odmah isprati nakon upotrebe i izbjegavati grubo trljanje.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn