Cillit Bang sredstvo za čišćenje, 750 ml

Cillit Bang Sredstvo Za Čišćenje, 750 Ml

6,69 €/kom

Cijena za j.m.: 8,92 €/l

Cillit Bang raspršivač za odmašćivanje u kuhinji. Do 100% uklanja masnoću**. Iznimno učinkovita pjena čisti bez ribanja. Brzo uklanja mrlje od hrane, zapečene ostatke hrane, masne naslage, čak i najtvrdokorniju masnoću s površina u vašem domu i izvan njega


Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremu1. Okrenite mlaznicu u položaj "Uključeno". 2. Pošpricajte površinu tekućinom i pustite da proizvod djeluje nekoliko sekundi. 3. Očistite, obrišite i isperite. Koristite krpu za posuđe Mjere opreza OPREZ Ne koristiti na drvu, linoleumu, tekstilu, nagrizanom i matiranom staklu Prije upotrebe, uvijek testirajte proizvod na slabo vidljivoj površini.
BrandCillit Bang

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.