Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Cillit sredstvo za odstranjivanje kamenca 450 ml

Cillit Sredstvo Za Odstranjivanje Kamenca 450 Ml

25,99 kn/kom

3.45 €/kom
Cijena za j.m.: 57,76 kn/l(7.67 €/l)
Sredstvo za odstranjivanje kamenca.

Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuUklonite zatvarač tako da pritisnete označene mjesto. Istisnite potrebnu količinu tekućine na mokru spužvu, prebrišite površinu i nakon 2-5 minuta temeljito isperite vodom. Za bolji sjaj, tretirane površine osušite krpom. Pratite uputstva za uporabu kako biste izbjegli neželjene učinke. Ne koristitite na mramoru, emajlu i ostalim površinama osjetljivim na kiseline. Prije uporabe, provjerite djelovanje proizvoda na manje vidljivom dijelu površine.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450