Cillit Sredstvo za uklanjanje kamenca i hrđe Lime & Rust 450 mL

Cillit Sredstvo Za Uklanjanje Kamenca I Hrđe Lime & Rust 450 ML

4,59 €/kom

Cijena za j.m.: 10,20 €/l

Cillit Lime & Rust sredstvo za čišćenje i odstranjivanje naslaga od kamenca i korozije. Ne samo da učinkovito odstranjuje kamenac i koroziju u kućanstvu, već zahvaljujući svojim sastojcima pruža sjaj i 5x dužu zaštitu očišćene površine.


Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Tatabanya Ktf 2800 Tatabanya, Fatelepi út 15, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska, EU
Upute za upotrebu/pripremuPritisnite sigurnosni zatvarač na označenome mjestu i okrenite ga u smjeru strelice. Nanesite proizvod na vlažnu spužvu te prebrišite površinu i nakon 2-5 minuta temeljito ispreite vodom. Za bolji sjaj, površinu brišite dok se ne osuši.
BrandCillit

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.