Dr.Beckmann Čistač keramičkih ploča 250 ml

Dr.Beckmann Čistač Keramičkih Ploča 250 Ml

3,89 €/kom

Cijena za j.m.: 15,56 €/l
Inovativna formula sa svojim visokokvalitetnim sastojcima čisti i održava sve staklene, keramičke površine kao i staklena vrata pećnice i daje im visok sjaj.

Opis proizvoda

ProizvođačDELTA PRONATURA 63329 Egelsbach, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandDr.Beckmann
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.