Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Coccolino omekšivač za rublje Blue Boost 925 ml

Coccolino Omekšivač Za Rublje Blue Boost 925 Ml

3,59 €/kom

27,05 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,88 €/l(29,24 kn/l)
Coccolino omekšivač za rublje Blue Boost vaše će rublje omotati u predivnu i dugotrajnu mekoću i svježinu. Sadrži posebne mikrokapsule koje polagano oslobađaju mirise, zbog čega će rublje nakon dužeg vremena imati isti intenzivan miris. Coccolino omekšivač za rublje Blue Boost koncentriranog je sastava tako da će vam pružiti više svježine u manjoj dozi. Rublje štiti od statičkog elektriciteta, što omogućuje jednostavnije glačanje.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
BrandCoccolino
Neto količina925 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn