Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Colgate 360 Advanced Soft zubna četkica meka 1 kom

Colgate 360 Advanced Soft Zubna Četkica Meka 1 Kom

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,51 €/kom(33,99 kn/kom)
60 Advanced Soft četkica za zube za odrasle tvrtke Colgate je izrađena za opću oralnu higijenu tepredstavlja budućnost pranja zuba.
Mekana četka uklanja bakterije s četiri područja, s unutarnje strane obraza, zuba, jezika i desni.
Za besprijekorno čiste zube i savršen osmijeh.

Opis proizvoda

ProizvođačTrisa AG, Kantonsstrasse 31, 6234 Triengen, Switzerland
Zemlja/mjesto podrijetlaŠvicarska
BrandColgate
Neto količina1 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn