Colgate pasta za zube Propolis 150 ml

Colgate Pasta Za Zube Propolis 150 Ml

2,92 €/kom

Cijena za j.m.: 19,47 €/l

Colgate zubna pasta Propolis Fresh Mint sadrži propolis, koji djeluje kao prirodni antiseptik i dezinficira usnu šupljinu. Propolis pomaže i u borbi protiv krvarenja desni. Za osjećaj svježine i čistoće koji ostaje u ustima nakon pranja zubi, zaslužna je prekrasna aroma mente. Sastav Colgate zubne paste Propolis Fresh Mint sadrži aktivne sastojke poput fluorida, kalcija i propolisa. Klinički dokazano održava zube i desni zdravima i jakima.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive Manufacturing Poland Sp.z.o.o., Al. Colgate 2, 58-100 Swidnica, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandColgate
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.