Tommy - Dućan na dlanu!

Corega Krema - extra strong 40 g

Corega Krema - Extra Strong 40 G

6,19 €/kom

46,64 kn/kom
Cijena za j.m.: 154,75 €/kg(1.166,00 kn/kg)
Za pričvršćivanje zubne proteze
Pomaže u sprečavanju nakupljanja hrane ispod zubne proteze
S blagim okusom mente

Opis proizvoda

ProizvođačStafford-Miller Limited, GSK Youghal Rd, Clogherane, Dungarvan, Co. Waterford, X35 Y983, Irska
Zemlja/mjesto podrijetlaIrska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.Držati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuKad prvi put koristite kremu, upotrijebite malu količinu. Koristite više ako je potrebno. Prevelika količina može izazvati curenje; ako se pojavi curenje sljedeći put nanesite manje. Trebat će nekoliko pokušaja da pronađete odgovarajuću količinu za svoju zubnu protezu. Nanesite jednom dnevno da biste je učvrstili. Ako je morate nanijeti više od jednom na dan, potražite savjet svog stomatologa.1. Očistite zubnu protezu pomoću tableta za čišćenje proteze i potom osušite.2. Nanesite kremu u kratkim trakama , ali ne preblizu ruba zubne proteze.3.Isperite usta prije namještanja zubne proteze.4. Stavite protezu na mjesto, čvrsto držite i zagrizite nekoliko sekundi.Uklanjanje:1. Usta isperite vodom. 2. Laganim pokretima olabavite protezu i polako je izvadite iz usta. 3.Toplom vodom i mekanom zubnom četkicom s proteze i usta uklonite ostatke kreme prema uputama.4. Protezu isperite vodom. Da biste spriječili začepljenje vrha, održavajte poklopac i nastavak za nanošenje suhima.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn