Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Crveni ribizl Pakirani 125 g

Crveni Ribizl Pakirani 125 G

1,99 €/kom

14,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 15,92 €/kg(119,92 kn/kg)
Crveni ribizl je bobičasto voće bogato vitaminom C. Moguće ga je konzumirati u bobicama ili kao sastavni dio smoothie napitaka, džemova ili kolača.

Opis proizvoda

Neto količina125 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn